Home / Internationellt / 30-rankade amerikanen kritisk mot Söderlings tennisboll: ”Den sämsta jag någonsin spelat med”
Steve Johnson. Foto: Carine – https://flic.kr/p/JbeTW9 (CC BY-SA 2.0)

30-rankade amerikanen kritisk mot Söderlings tennisboll: ”Den sämsta jag någonsin spelat med”

30-rankade amerikanen Steve Johnson var inte helt nöjd med RS Black Edition som används som den officiella bollen under 250-turneringen i Memphis . – Det är den sämsta bollen jag någonsin spelat med, sa Johnson på presskonferensen efter kvartsfinalsförlusten mot Mikhail Kukushkin.

RS Black Edition är numera den officiella bollen i IF Stockholm Open och i Memphis 250-turnering som precis färdigspelats under tidigare vecka. Bollen, framtagen av den tidigare världsstjärnan Robin Söderling, fick stor kritik av Steve Johnson som fullsvingade ordentligt mot företaget.

Dem (bollarna) är hemska. Det är den sämsta bollen jag har spelat med. Det är min åsikt, säger Steve Johnson enligt TennisWorldUsa.

– Jag vet inte om jag i fortsättningen kommer spela i en turnering där bollarna används. Jag vet att arrangörerna här kom överens om detta ganska sent då dem inte hade tillräckligt av bollar av ett annat märke, fortsatte Johnson.

Trots att tennisbollen inte var av den högsta kvalitén, enligt Johnson, hyste han inget agg mot själva turneringen i sig.

Jag älskar verkligen att spela här (Memphis, reds.anm). Anläggningen är fantastisk och det är en av de bästa turneringarna jag kan spela under året på touren. Bollen återspeglar tyvärr inte eventet, avslutar Johnson.

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Robin Söderling i fokus i veckans ATP World Tour Uncovered

I veckans ATP World Tour Uncovered är vår svensk Robin Söderling i fokus. Vi får höra ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *