Home / Internationellt / Alessandro Motti och Albert Ramos återförenade i Prag
Alessandro Motti (t vänster) och Albert Ramos (Foto: Henrik Gustavsson/Swetennis.se)

Alessandro Motti och Albert Ramos återförenade i Prag

Motti och Ramos blev snuvade på segern mot Brunstrom/Lindstedt i Båstad senast efter en domarskandal men nu är paret återförenade under veckans challengerturnering i Prag och Motti ser fram emot att spela med Ramos igen. 

Motti förlorade tillsammans med Hsin-Han Lee finalen i Cortina mot Lorenzi/Viola och trots att paret skulle spela challengers månaden ut väljer man att avbryta samarbetet.

Motti och Ramos har länge känt varandra på touren, är väldigt goda vänner och gjorde debut just under tennisveckan i Båstad för några veckor sedan. Vi fick en pratstund med Motti där han bland annat beskrev varför han tror paret passar så bra tillsammans.

Vi kombinerar varandra bra på banan och har båda två väldigt bra personligheter. Ramos har fantastiska returer, är hur stabil som helst från baslinjen och har en underbar förståelse för spelet.

Ni ställs mot Marcan/Podlipnik-Castillo på onsdag i er första match i turneringen, vad har du att säga om motståndet?

– Båda är i väldigt bra form just nu och Podlipnik-Castillo har vunnit två challengerturneringar i rad på dubbelsidan. Det kommer bli tufft, helt klart.

Vi önskar Alessandro Motti och Albert Ramos ett stort lycka till på onsdagen och matchen kommer givetvis att gå att se via vår livestreamingstjänst. Vi kommer återkommer med matchtid så fort onsdagens schema kommer ut och meddelar det via vår twitter.

 

 

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Nio snabba med Alessandro Motti

Dubbelspecialisten Alessandro Motti huserar till vardags på challengertouren och är idag rankad 158 i världen ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *