Home / Svensk Tennis / Andy Murray klär ut sig till glassförsäljare

Andy Murray klär ut sig till glassförsäljare

Andy Murray är en spelare som inte direkt är känd för att bjuda på sig själv på banan men utanför är världstvåan väldigt underhållande och gillar att skoja friskt med sina kollegor på touren och fans via sin twitter. Under veckan i Cincinnati gick Murray ”undercover”, tog på sig en horribel peruk och sålde glass. 

Andy Murray har de senaste veckorna visat strålande form inför stundande Us Open och vann som bekant förra veckans mastersturnering i Montreal. Denna vecka räckte det inte hela vägen för skotten som förlorade mot Roger Federer i semifinalen men samtalsämnet under veckan skulle handla om någonting helt annat.

Murray tog på sig som sagt en obskyr peruk, lärde sig glasspriserna i kiosken och konverserade glatt med kunderna. Hur man som någorlunda tennisintresserad inte kan syna bluffen trots att Murrays röst egentligen saknar motstycke i Nordamerika är en annan femma men kul hade han i varje fall.

Hur många blev egentligen lurade? Resultatet ser ni nedan.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Murray till final efter femsetare mot Raonic

Andy Murray är klar för söndagens final i Australian Open efter en tuff femsetare mot ...

One comment

  1. Impsesrive brain power at work! Great answer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *