Home / Svensk Tennis / Ärmlöst tema i årets Australian Open?

Ärmlöst tema i årets Australian Open?

 

Australian Open drar igång imorgon (onsdag) med den första kvalomgången och turneringen har under hela sin existens förknippats med den extrema värme som råder under den australiensiska sommaren. Rafael Nadal rockade under sina yngre år den armlösa tröjan och inför årets första Grand Slam verkar nu Nick Kyrgios och Andy Murray gått samma linje.

Under 2014 års Australian Open visade temperaturen över 40 grader under ett flertalet dagar och ett rekordantal i uppgivna matcher skrevs då flera spelare svimmade och drabbades av värmeslag. ”Heat policyn” ändrades inför förra årets upplaga då man uppdaterade regeln med att införa en gräns på 40 grader där domaren bedömer huruvida det är lägligt att spela vidare.

Kyrgios och Murray verkar dock redan ha förberett sig på bästa sett då spelarna setts träna i armlösa tröjor och klädvalen har diskuterats flitigt på sociala medier av tennisfans världen över.

Vad tycker ni över spelarnas oortodoxa outfits? Kommentera gärna nedan i kommentatorsfältet!

kyrran

 

murrayyy

 

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Kyrgios byter handduk mot pommes under match (Video)

Nick Kyrgios hade fullt upp under onsdagen i Indian Wells. Först besegrade han den nuvarande ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *