Hem Blogg
Det räckte inte hela vägen till en Wimbledontitel för Robert Lindstedt och Jelena Ostapenko. Förhandsfavoriterna Dodig/Chan vann efter 6-2, 6-3 och tog sin tredje Grand Slam-titel tillsammans i mixeddubbeln. London, Wimbledon – Åttondeseedade Dodig/Chan var förhandstippade favoriter på bettingmarknaden och stod inför finalen i 1.50 på spelmarknaden.
Här rapporterar vi live från Robert Lindstedt och Jelena Ostapenkos Wimbledonfinal i mixeddubbeln. Dodig/Chan står för motståndet. Då är vi igång! Välkomna till denna liverapportering från bana 1. Just nu pågår det en final bara ett stenkast härifrån, på centercourten, mellan Roger Federer och Novak Djokovic. Men om vi ska vara helt ärliga...
Jahapp. Det gick fort. Det är dags för det sista blogginlägget från Wimbledon denna gång. Det har varit ett sant nöje gott folk. Om bara några timmar är Wimbledon 2019 avverkad. Det är lite sorgligt det ändå. Vart tog tiden vägen?
Fotograf Patrick Bengtsson skriver nedan om sina erfarenheter från Wimbledon - mycket nöje! Wimbledon är stort! Vad man inte ser som besökare är organisationen bakom och den är inte liten. Bara mediadelen har en egen matsal med stort utbud där det i princip alltid var fullproppat med folk. Lägg till...
I avsnitt 67 av Source - En podd om Tennis gästas vi av André Göransson! André är i skrivande stund rankad 134 på dubbelrankingen. Vi spelade in avsnittet i Wimbledon, en tävling som ligger inom räckhåll för svensken i och med hans nuvarande världsranking. Hur ser han själv på det?
Rädslan var påtaglig. Skulle vi inte komma in? Var hoppet släckt redan innan matchens första boll? Vi kom in. Och det var fullkomligt magiskt. Ett paradis. Tack för showen - Rafael Nadal och Roger Federer! Det går inte att få en större tennisupplevelse än att se Roger...
Det såg ljust ut för Stefan Olsson i fredagens semifinal i Wimbledon mot världsettan Shingo Kunieda. Fram till 6-4 och 2-1 i andra set, det vill säga. Japanen vann efter det tio raka gem och så också matchen, 4-6, 6-2, 6-3. – Jag gick från att vara tävlingens bästa spelare...
Robert Lindstedt och lettiskan Jelena Ostapenkos fina svit i Wimbledons mixed-tävling fortsätter. 6-7 (6), 6-3, 7-5 blev slutsiffrorna mot Skugor/Olaru och paret är nu bara två matcher från titeln i Wimbledon. – Det är skönt att vinna och gå av banan utan huvudvärk, säger Lindstedt skämtsamt till Tennisportalen efter vinsten.
Titelförsvarande Stefan Olsson var illa ute i när rullstolstävlingen i Wimbledon drog igång under torsdagen. Underläge 2-6, 3-4 mot belgaren Joachim Gerard och breakbollar emot sig vaknade svensken till - och det rejält. London, Wimbledon – 2-6, 6-4, 6-3 blev slutsiffrorna mot nära vännen och dubbelpartnern Joachim Gerard.
Bara tre matcher kvar återstår innan Lindstedt/Ostapenko, eller "Lindypenko", som paret kanske egentligen borde kallas, kan lyfta den så åtråvärda trofen i Wimbledon. Förutsatt att paret vinner matcherna, ja. – En match i taget, det är det enda som räknas nu, säger Lindstedt till Tennisportalen efter segern i den tredje omgången.

SOURCE – EN PODD OM TENNIS