Home / PODCAST - SOURCE / Båstad-special 3: Söderlund inspirerad av NBA?
Carl Söderlund rockar sleeven... Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Båstad-special 3: Söderlund inspirerad av NBA?

Vi summerar första dagen av huvudtävlingen i Båstad Challenger! Vi pratar upp tisdagens rysare mellan Elias Ymer och Carl Söderlund, där det är oklart om den sistnämnda är skadad eller helt enkelt inspirerad av NBA? Vi kollar även närmare på morgondagens odds och hittar ett par godbitar. 

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

LIVE-TV inför Stockholm Open!

I samarbete med ScandiBet och Vippel Media sänder vi Live-TV på fredag med start klockan 18:00 från ...

2 comments

 1. Oavsett resultat idag tror jag på allvar att Söderlund kan göra en ”Pernfors”. Inte fullt ut och bli en topp 10-spelare men i alla fall en habil ATP-spelare om några år.

  Sitter och tittar på Mikael Ymer. Han kanske vänder matchen idag men hur ser framtiden ut om man inte ens vinner 50% av sina poäng bakom förstaserven?

  • Alex Theodoridis
   Alex Theodoridis

   Förutsättningarna finns där, helt klart! Blir intressant att se nu om han väljer att köra ytterligare ett år på College, eller flera för den delen, eller väljer att köra på med Good To Great. Breakfestival där ett tag, både från han och Cervantes men han är fortfarande ung och jag vet att det jobbas väldigt mycket med hans serve. En av få ”schackspelare” vi har i Sverige som har förmågan att rent taktiskt mala ner sina motståndare och göra de så dåliga som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *