Albano Olivetti (Foto: Steven - https://flic.kr/p/fW6TeR - (CC BY 2.0)
Home / Svensk Tennis / Betting: Olivetti/Krawietz (Ortisei Challenger)

Betting: Olivetti/Krawietz (Ortisei Challenger)

Dags för betting! Vi på Tennisportalen kommer framöver här på sidan att dela med oss av våra främsta speltips från tourens olika tävlingar och vi som skriver gillar det här med att betta på tennis.

Kunskaperna tror vi att vi har – nu gäller det bara för oss att leverera!

Vi hittar onsdagens godbit från Ortisei Challenger som spelas cirka 1200 meter över havet på ett mycket snabbt inomhusunderlag. Spelarna vi har valt att lägga våra slantar på denna gång är den franska jätten tillika storservaren Albano Olivetti (Inofficiella rekordet i hårdast slagna serve) och kamrat Kevin Krawietz.

Dubbelparet vann Ortisei Challenger förra året och även Recanati samt Eckental – samtliga med hypersnabba inomhusunderlag.

Motståndet står Bednarek/Pel för och det är två utpräglade dubbelspecialister men inget par man höjer ögonbrynen för. Kapaciteten finns i Olivetti/Krawietz och man går alltså in som titelförsvarare, på ett fantastiskt snabbt underlag, med dem vapen spelarna innehar – givet spel i våra ögon.

Vi spelar på William Hill (Ortisei doubles) där vi får @1.73 på Olivetti/Krawietz.

Matchen står listad klockan 17:00 svensk tid och den kan ni avnjuta av här nedan via livestream.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *