Home / Svensk Tennis / Bröderna Bryans utslagna, Lindstedt/Inglot slog ut andraseedade Dodig/Melo

Bröderna Bryans utslagna, Lindstedt/Inglot slog ut andraseedade Dodig/Melo

Bröderna Bryans förlorade natten till torsdag svensk tid mot Querrey/Johnson efter siffrorna 7-6(4), 5-7, 6-3. Förlusten var blott deras andra i en första runda tidigare i ett Grand Slam och paret går därmed titellösa från en major under året. 

Mike och Bob Bryan är idag 37 år gamla och efter paret lägger sina rackets på hyllan kommer man tveklöst att gå till historien som världens bästa dubbelpar genom tiderna. Paret har över 109 (!) titlar tillsammans men samtidigt gör man en av sina sämre säsonger som par och frågan är om en viss typ av mättnadskänsla har smugit sig in i bröderna. För visst vore det inte konstigt om bröderna slog av lite på takten och istället njuta fullt ut av sina sista år som professionella tennisspelare?

Querrey/Johnson vidare alltså och fler par som skrällde under samma omgång var Lindstedt/Inglot som slog de tidigare Franska Öppna mästarna och andraseedade i turneringen, Dodig/Melo.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Inför Federer – Djokovic: Expertpanelen synar finalen

Expertpanelen med Alex Theodoridis, Fabio Valente, Simon Ristevski samt Bogyó Tamás synar kanske årets mest upphaussade ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *