Bröderna Bryans förlorade natten till torsdag svensk tid mot Querrey/Johnson efter siffrorna 7-6(4), 5-7, 6-3. Förlusten var blott deras andra i en första runda tidigare i ett Grand Slam och paret går därmed titellösa från en major under året. 

Mike och Bob Bryan är idag 37 år gamla och efter paret lägger sina rackets på hyllan kommer man tveklöst att gå till historien som världens bästa dubbelpar genom tiderna. Paret har över 109 (!) titlar tillsammans men samtidigt gör man en av sina sämre säsonger som par och frågan är om en viss typ av mättnadskänsla har smugit sig in i bröderna. För visst vore det inte konstigt om bröderna slog av lite på takten och istället njuta fullt ut av sina sista år som professionella tennisspelare?

Querrey/Johnson vidare alltså och fler par som skrällde under samma omgång var Lindstedt/Inglot som slog de tidigare Franska Öppna mästarna och andraseedade i turneringen, Dodig/Melo.

DELA
Föregående artikelMotti och Skugor föll i semifinal
Nästa artikelSam Groth filosoferar över sin resa
Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spångabo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad. Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here