Home / VIDEO / Dokumentär: Lleyton Hewitt – The Final Tour
Lleyton Hewitt. (Foto: Marianne Bevis - https://flic.kr/p/mGc18X - CC BY-ND 2.0)

Dokumentär: Lleyton Hewitt – The Final Tour

Tennisportalen kommer under kommande veckor publicera dokumentärer som vi tycker är värda att se och först ut är den tidigare världsettan och australiska tennislegenden Lleyton Hewitt.

Med 30-ATP titlar och två Grand Slams är Lleyton Hewitt tveklöst en av de största som spelat vår ädla sport och inte enbart för hans titlar utan kanske mer för hans inställning som fått många sympatisörer världen över.

Under 51 minuter får vi hänga med på en fantastisk resa där Lleyton Hewitts karriär skildras, från det att han tog sina första steg på tennisbanan till att delta i sin sista turnering någonsin som professionell tennisspelare.

Vi får även veta bakgrunden kring det berömda Hewitt-tecknet och vilka svenska idoler som Hewitt hade när han växte upp.

Till sist vill vi varna för en hel del rysningar samt en och annan tår…

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

ATP World Tour Uncovered: Elias Ymer besöker Etiopien

ATP World Tour Uncovered hängde med Elias Ymer och hans pappa till Etiopien där duon ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *