Home / Svensk Tennis / Draganja/Kontinen fortsätter på det vinnande spåret

Draganja/Kontinen fortsätter på det vinnande spåret

För två veckor sedan i Zagreb vann det relativt nykomponerade paret Draganja/Kontinen sin första titel tillsammans och igår var det dags igen då man slog britterna Fleming/Marray i en mycket jämn final. Matchen avgjordes efter ett dramatiskt supertiebreak och siffrorna skrevs till 6-4, 3-6, 10-8. 

Kroat/Finska paret är inne i ett stim för tillfället med åtta raka segrar på ATP-touren och man tycks ha hittat ett vinnande koncept på banan. Servandet är något som paret behärskar väldigt väl och snabba inomhusunderlag verkar vara en favorit bland duon.

Draganja/Kontinen vann fyra poäng mindre i finalen men man var hetast i det avgörande supertiebreaket då paren höll samtliga poäng i egen serv till ställningen 9-8 och på första matchbollen kunde man avgöra och ta hem titeln.

Draganja sa i en intervju till atpworldtour.com efter matchen att han var mycket nöjd över veckans spel och att paret så småningom ska visa framfötterna i större turneringar.

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Nya racketar inför US Open

Inför varje grand slam så brukar det hända en del grejer på racketfronten och så ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *