Home / Svensk Tennis / Dustin Brown går till attack mot sina belackare

Dustin Brown går till attack mot sina belackare

Den ack så underhållande Dustin Brown hade ingen bra dag på jobbet inatt svensk tid då han endast tog tre gem mot sydafrikanen Kevin Anderson.

Efter matchen fick han motta ett flertal syrliga kommentarer på sin twitter från missnöjda tennisfans och Dustin Brown var inte sen med att replikera:

Skärmavbild 2015-02-24 kl. 17.16.16 Skärmavbild 2015-02-24 kl. 17.15.50

 

Tennisspelare får dagligen motta kränkningar, rasistiska tillmälen och dödshot via sociala medier och oftast handlar det om speltorskar som förlorar sina pengar och känner att de måste vräka ur sig en massa galla till spelaren i fråga. Dustin Brown är en av de mer flitiga på touren som står upp för detta och belyser problemet genom att retweeta så fort han blir drabbad och därmed kan hans 30 000 följare på twitter se detta och ordet sprids således vidare.

Just detta problem diskuteras inte i medierna och om man inte vore insatt i twitter skulle man knappt veta att det ens existerade, därför är vi tacksamma för att Dustin Brown ständigt väljer att ge dessa häcklare svar på tal.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Casper Ruud om att vara bäst i Norden: ”Självklart är det prestige”

För första gången på flera år, kanske någonsin, kommer den bäst rankade tennisspelaren i Norden ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *