Home / Svensk Tennis / Dustin Brown går till attack mot sina belackare

Dustin Brown går till attack mot sina belackare

Den ack så underhållande Dustin Brown hade ingen bra dag på jobbet inatt svensk tid då han endast tog tre gem mot sydafrikanen Kevin Anderson.

Efter matchen fick han motta ett flertal syrliga kommentarer på sin twitter från missnöjda tennisfans och Dustin Brown var inte sen med att replikera:

Skärmavbild 2015-02-24 kl. 17.16.16 Skärmavbild 2015-02-24 kl. 17.15.50

 

Tennisspelare får dagligen motta kränkningar, rasistiska tillmälen och dödshot via sociala medier och oftast handlar det om speltorskar som förlorar sina pengar och känner att de måste vräka ur sig en massa galla till spelaren i fråga. Dustin Brown är en av de mer flitiga på touren som står upp för detta och belyser problemet genom att retweeta så fort han blir drabbad och därmed kan hans 30 000 följare på twitter se detta och ordet sprids således vidare.

Just detta problem diskuteras inte i medierna och om man inte vore insatt i twitter skulle man knappt veta att det ens existerade, därför är vi tacksamma för att Dustin Brown ständigt väljer att ge dessa häcklare svar på tal.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Source-TV inför Stockholm Open: ”Tävlingen är unik på så många sätt”

Missade ni Source-TV:s senaste live-avsnitt från Kungliga Tennishallen? Ingen fara! Programmet i sin helhet kan ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *