Home / Svensk Tennis / Elias Ymer utslagen i Brisbane – Se höjdpunkterna här

Elias Ymer utslagen i Brisbane – Se höjdpunkterna här

Elias Ymer förlorade nattens öppningsrunda i Brisbanes 250-turnering mot 79-rankade australiensaren Jordan Thompson. Siffrorna skrevs till 6-3, 6-2 i Thompsons favör.

Elias Ymer tilldelades ett av arrangörernas tre wildcard till turneringen och fick en gynsam lottning i öppningsrundan sett till startfältets kvalité.

Jordan Thompson blev dock för tuff för Elias som nu får sikta in sig på kvalet i Australian Open som går av stapeln mellan 11-14 januari.

Höjdpunkter från matchen ser ni högst upp i artikeln samt statistik här nedanför.

Svenskar som spelar kommande dagar:

Robert Lindstedt och Michael Venus spelar natten till måndag svensk tid i dubbeln av Brisbane mot Gilles Muller och Sam Querrey. 

Andreas Siljeström och Johan Brunström ställs mot hemmaspelarna Sriram Balaji och Vishnu Vardhan imorgon (måndag) i Chennais ATP-turnering. 

Johanna Larsson spelar natten till måndag svensk tid mot 58-rankade belgiskan Yanina Wickmayer i Aucklands WTA-turnering.

 

Statistik från matchen. Foto: ATPWorldtour.com

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Inget US Open för bröderna Ymer – Peterson kvalar

Årets fjärde Grand Slam, US Open, drar igång den 28:e augusti. Kvalet rivstartar däremot ett ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *