Home / Svensk Tennis / Federer överlägsen mot Wawrinka – Djokovic väntar i finalen
Who wins the title in #Rome today: #Djokovic or #Federer? #ATP #tennis #ibi15

Federer överlägsen mot Wawrinka – Djokovic väntar i finalen

Wawrinka började starkast i det hel schweiziska mötet och tog matchens tre inledande gem men sedan handlade det bara om Federer. Siffrorna skrevs till 6-4, 6-2 där RF var så överlägsen att han vid ett tillfälle hade vunnit 20 av de 21 senaste poängen.

Djokovic väntar nu i finalen som inte hade några större problem med spanjoren David Ferrer där serben relativt komfortabelt tog det i två raka, 6-4, 6-4 och en drömfinal på söndagen har vi att vänta. Federer är praktiskt taget den enda spelaren just nu som har gjort det svårt för världsettan i år, vilket hans seger i Dubai talar om. Snabba förhållanden är det som gynnar Federer mest och prognosen för söndagens final i Rom ser ljus ut för schweizaren, 31 grader varmt vilket gör att underlaget kommer att vara snabbare.

Samtidigt har Djokovic vunnit allt han har ställt upp i förutom turneringarna i Doha, Dubai och på gruset är han oslagbar i år. En final som absolut inte ska missas och vill man vara helt säker på att se matchen i väldigt bra kvalitet ska man kolla på ett abonnemang hos Tennistv.  Tidigast 16:00 på söndagen alltså.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Source-TV avslöjar: WTA-tävlingen i Båstad läggs ner

I det senaste avsnittet av Source-TV gästades studion av tennisprofiler som Robert Lindstedt, Jonathan Mridha, ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *