Home / Svensk Tennis / Ferrer och Baghdatis lämnar återbud till Indian Wells – ”Rampras” Ram, Del Potro får WC
Indian Wells (https://flic.kr/p/rJHtHY - CC BY-ND 2.0)

Ferrer och Baghdatis lämnar återbud till Indian Wells – ”Rampras” Ram, Del Potro får WC

David Ferrer, Marcos Baghdatis och Tommy Robredo har lämnat återbud till Indian Wells som startar nästa onsdag och pågår till  den 20:e mars. Sedan tidigare har Roger Federer annonserat att han inte hinner bli spelklar till turneringen utan siktar på en comeback till Monte Carlo.

David Ferrer, Marcos Baghdatis, Tommy Robredo, Roger Federer, Fabio Fognini och Ivo Karlovic missar turneringen p.g.a skador vilket gör att spelare som Ernest Gulbis, Alexander Zverev, Mikhail Youzhny slipper delta i kvalspelet.

Turneringsarrangörerna har under dagarna annonserat sina fem Wildcards som går till Juan Martin Del Potro, Rajeev ”Rampras” Ram, Taylor Fritz, Francis Tiafoe och Mckenzie Mcdonald som anländer direkt från collegespel.

Häftiga dubbelkonstellationer

Dubbeln i Indian Wells brukar i regel ställa upp med härliga par och årets upplaga kommer definitivt inte vara något undantag. Paren som vi tycker är värda att nämna är följande: Gasquet/Paire, Kohlschreiber/Thiem, Wawrinka/Bhupathi, Kyrgios/Zverev och Andy Murray/Fleming.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Nya racketar inför US Open

Inför varje grand slam så brukar det hända en del grejer på racketfronten och så ...

2 comments

  1. Vet du var DC matchen Frankrike – Canada spelas?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *