Flygstrul tvingade Kokkinakis att byta turnering

Samtidigt som flygplatsen i Rom stod i lågor spred sig en oro bland tennisspelarna på touren som var påväg till den italienska huvudstaden för att delta i mastersturneringen som startar på lördag redan för kvalspelarna.

Kokkinakis fick förklarat på flygplatsen i Madrid att det inte fanns några garantier alls att ta sig fram i tid och därav togs beslutet att anmäla sig till Challengerturneringen i Bordeaux.

Kokkinakis hade deltagit i Madrids mastersturnering där han åkte ut mot amerikanen Sam Querrey i den första omgången. “The Kokk” som han, kontroversiellt får sägas, kallas av sina kompisar twittrade ut när han tillsammans med sin tränare fördrev tid på Mcdonalds inne i terminalen som hade öppet dygnet runt. Om de samtidigt smällde i sig några burgare för att få tiden att ytterligare gå förtäljer dock inte historien.

19-åringens svit i ATP-kval denna säsong har inte gått obemärkt förbi och australiensaren med rötter i Grekland ses som det stora hoppet tillsammans med Nick Kyrgios i hemlandet. Thanasi ligger i skrivande stund på plats 103 på rankingen.

 

Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.