Home / Svensk Tennis / Flygstrul tvingade Kokkinakis att byta turnering

Flygstrul tvingade Kokkinakis att byta turnering

Samtidigt som flygplatsen i Rom stod i lågor spred sig en oro bland tennisspelarna på touren som var påväg till den italienska huvudstaden för att delta i mastersturneringen som startar på lördag redan för kvalspelarna.

Kokkinakis fick förklarat på flygplatsen i Madrid att det inte fanns några garantier alls att ta sig fram i tid och därav togs beslutet att anmäla sig till Challengerturneringen i Bordeaux.

Kokkinakis hade deltagit i Madrids mastersturnering där han åkte ut mot amerikanen Sam Querrey i den första omgången. ”The Kokk” som han, kontroversiellt får sägas, kallas av sina kompisar twittrade ut när han tillsammans med sin tränare fördrev tid på Mcdonalds inne i terminalen som hade öppet dygnet runt. Om de samtidigt smällde i sig några burgare för att få tiden att ytterligare gå förtäljer dock inte historien.

19-åringens svit i ATP-kval denna säsong har inte gått obemärkt förbi och australiensaren med rötter i Grekland ses som det stora hoppet tillsammans med Nick Kyrgios i hemlandet. Thanasi ligger i skrivande stund på plats 103 på rankingen.

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Casper Ruud om att vara bäst i Norden: ”Självklart är det prestige”

För första gången på flera år, kanske någonsin, kommer den bäst rankade tennisspelaren i Norden ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *