Home / Svensk Tennis / Förstaseedade paret utslagna: ”Simonsson/Arvidsson spelade fantastiskt”
Wesley Koolhof och Matwe Middelkoop. (Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen)

Förstaseedade paret utslagna: ”Simonsson/Arvidsson spelade fantastiskt”

Det förstaseedade dubbelparet Koolhof/Middelkoop fick se sig utslagna ur RC Open under fredagskvällen efter förlust mot svenskparet Arvidsson/Simonsson. Tennisportalen fick en pratstund med Wesley Koolhof efter matchen som öste lovord över sina svenska motståndare.

6-3, 6-4 skrevs siffrorna till i svenskarnas favör och Arvidsson/Simonsson, som fick ett Wildcard till turneringen, är nu klara för semifinal.

Isak Arvidsson och Fred Simonsson servade oerhört bra under hela matchens gång och blev aldrig brutna på det snabba underlaget samtidigt som holländarna underpresterade sett till deras nuvarande form.

Wesley Koolhof var imponerade över svenskarnas insats och påpekade det faktum att man inte kom upp i normala nivå.

– Jag spelade inte så bra. Jag kände inte min serve och returerna hamnade ofta långt ut eller brett. Svenskarna servade riktigt bra och allt fungerade verkligen för dem, de smällde på i returerna och segern var välförtjänt.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Dubbelspecialisten Wesley Koolhof talar ut om livet på touren

Tennisportalen har fått en pratstund med 56-rankade dubbelspecialisten Wesley Koolhof som pratar ut om sitt ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *