Home / Svensk Tennis / Gael Monfils klar för Stockholm Open

Gael Monfils klar för Stockholm Open

16-rankade fransmannen Gael Monfils är klar för årets IF Stockholm Open avslöjar Tv4-sportens Henric Larsson via sin twitter. Framträdandet i Stockholm blir Monfils tredje i karriären efter att publikfavoriten vann turneringen under 2011 och förlorade sedan första rundan året efter mot svensken Patrik Rosenholm. 

Gael Monfils tränas av Good to Greats Mikael Tillström och samarbetet har hittills skördat frukt då Monfils i skrivande stund är klar för sin tredje Masters-final i karriären i Monte Carlo där han ställs mot Rafael Nadal.

Tourens kanske mest underhållande spelare var även klar för turneringen 2014 men var tvungen att ställa in i sista sekund p.g.a skada, ett scenario som förhoppningsvis inte upprepas då Monfils med sina spektakulära konster och otroliga bollbegåvning är en sann fröjd att beskåda.

Vi på Tennisportalen hoppas innerligt att Good to Greats övriga världsstjärnor Stan Wawrinka och Grigor Dimitrov ansluter till samma turnering – då kan Kungliga Tennishallen koka som den inte gjort på många år!

Vi hoppas även på att undertecknads personliga favorit Daniel Brands, som även han tränar på Good to Great-akademin i Stockholm, signar in.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

”Jag är inte van att spela så många turneringar”

Storfavoriten och förstaseedade Gael Monfils spelade under torsdagen sin första match i turneringen efter att ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *