Home / Svensk Tennis / Isner bruten efter 86 raka servgem

Isner bruten efter 86 raka servgem

Isner har visat upp strålande form på det röda gruset med 7 vinster av sina 10 senaste matcher och en serve som är fruktad av samtliga spelare på touren. Den 208 centimeter långa amerikanen hade inför dagen hållt 84 raka servgem och blev bruten senast mot just Nadal i Monte Carlo för drygt en månad sedan.

86 raka gem slutade det på då Nadal bröt efter bara två servgem från amerikanen vilket gör att han nu slår sitt tidigare rekord på 84 gem som skedde efter världens längsta tennismatch genom tiderna i Wimbledon 2010 mot Nicolas Mahut.

Nadal var själv ohotad i sin egen serv under hela matchen och förlorade endast 11 poäng, siffrorna skrevs till 6-4, 6-4 i spanjorens favör som nu ställs mot Wawrinka i fredagens kvartsfinal.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Dubbelfiasko för svenskarna: ”De lärde oss hur man spelade”

Bröderna Ymer och Robert Lindstedt var direktkvalificerade till dubbelturneringen i Stockholm Open efter tre respektive ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *