Joao Souza vidare till semifinal i hemmaturneringen

0

Den passionerade hemmapubliken hade under fredagskvällen svensk tid all anledning till att jubla då hemmahoppet, Joao Souza, skrällde till det  rejält med att slå ut argentinaren Leonardo Mayer efter tre sets. Brasilianaren är nu klar för semifinal där han ställs mot en annan sensation, italienaren Luca Vanni.

Joao Souza blev tilldelat ett Wildcard inför turneringen och tillsammans med landets fixstjärna Thomaz Bellucci skulle de med publikens stöd sätta skräck i vardera motståndare. Bellucci åkte ut i första omgången mot Martin Klizan trots att ha bärgat första set och pressen har enbart stått på Souza, något han har hanterat ypperligt.

Veckan som gått har inte bjudit på fullsatta läktare direkt då publiken har lyst med sin frånvaro men räkna med en karnevalstämning imorgon då Joao Souza kan nå final för första gången någonsin i en ATP-turnering. Den matchen vill ni inte missa gott folk!

 

 

DELA
Föregående artikelDimitrov byter till Head?
Nästa artikelVIDEO: Dustin Browns senaste tweener
Alex Theodoridis

Tennisfrälst Spångabo som är extra svag för Challengertouren.
Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad. Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig.
Finns på Twitter!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here