Home / Svensk Tennis / John Millman till Tennisportalen: ”Touren har aldrig varit mer konkurrenskraftig”

John Millman till Tennisportalen: ”Touren har aldrig varit mer konkurrenskraftig”

Tennisportalen fick under tisdagens vistelse i Kungliga Tennishallen en lång pratstund med 76-rankade australiensaren John Millman. ”Mailman” som han så kärt kallas av sina fans var oerhört trevlig att prata med och berättade om sitt mycket intressanta liv på touren med allt vad det innebär. Hela intervjun kommer ut på Tennisportalen i slutet av veckan.

Millman har i skrivande stund precis spelat klart andra omgången mot Gilles Muller och förlorade i två raka set efter siffrorna 7-5, 6-3. Millman hade igår detta att säga om sin motståndare och sin kommande gameplan: ”Första gången vi spelar mot varandra men förhållandena är perfekta för Muller här, han är väldigt offensiv och letar hela tiden möjligheter att komma fram på nät. Jag måste ta hand om sin serve imorgon och sätta press på honom, annars är det kört.”

Millman tyckte även att konkurrensen på touren just nu aldrig har varit tuffare och skillnaden mellan Challenger och ATP kan i många fall vara hårfin.

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *