Home / Svensk Tennis / Kokkinakis levererar Pizza till fanatiska fans

Kokkinakis levererar Pizza till fanatiska fans

Aussie Fanatics är en en grupp härliga människor som reser världen över för att stötta sina landsmän i olika sportsammanhang. Med över 80000 medlemmar syns totalt syns de och hörs mycket och i Wimbledon är de ett gäng som supportar Kokkinakis, Groth, Hewitt, Kyrgios, Duckworth med flera.

Spelarna har knutit band med vissa av supportrarna och Thanasi Kokkinakis fick nys om att flera av anhängarna tältade utanför Wimbledons anläggning och bestämde sig helt enkelt för att köpa några pizzor och bjuda på mat. Ett fantastiskt iniativ av superlöftet och som tack fick han bland annat prova på hur man sätter upp ett tält.

Kokkinakis sorti i turneringen blev inte särskilt långvarig i singeln då han förlorade mot argentinaren Leonardo Mayer i förstarundan men han och Hewitt lever kvar i dubbeln då de slog det Draganja/Kontinen efter fem set. Härnäst väntar svensken Robert Lindstedt och österrikaren Jurgen Melzer för australiensarna, en match som spelas imorgon lördag.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

TV: Här stormar TV4-profilen ut ur studion efter Jacobs kommentar

Missade ni söndagens uppesittarkväll där vi i studion gick igenom alla möjliga förutsättningar inför Wimbledon? ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *