Home / Svensk Tennis / Lindstedt och Cilic spelar tillsammans i Montreal

Lindstedt och Cilic spelar tillsammans i Montreal

Lindstedt har sedan han vann Australian Open förra året tillsammans med Kubot inte fått det att stämma och har haft svårt att hitta en stående partner. Under nästa veckas mastersturnering i Montreal kommer svensken att spela tillsammans med den regerande Us-Open vinnaren, Marin Cilic.

Lindstedt har under 2015 spelat med Matkowski, Stakhovsky, Melzer, Tomic, Lipsky, Sitak, Brunström, Inglot och nått final i Istanbuls 250-turnering som bäst.

38-åringen har onekligen haft det tufft de senaste månaderna och förhoppningvis kan världsåttan Cilic vara den som hjälper Lindstedt med att rada upp vinster igen.

Oklart dock hur länge samarbetet kommer att hålla då vi misstänker att Cilic inte är den singelspelare som prioriterar dubbel allra mest.

Paret ställs mot kanadensarna Bester/Shamashdin som fått ett Wildcard till turneringen, en uppgift som bör klaras av utan större problem.

Startfältet i dubbelturneringen bjuder annars på väldigt många intressanta par såsom Berdych/Sock, Nadal/Verdasco, Monfils/Tsonga, Murray/Paes, Hewitt/Kyrgios och Djokovic/Tipsarevic.

 

Foto: Chaz Niell, Tennis View Magazine

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Nya racketar inför US Open

Inför varje grand slam så brukar det hända en del grejer på racketfronten och så ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *