Home / Svensk Tennis / Lindstedt och Cilic spelar tillsammans i Montreal

Lindstedt och Cilic spelar tillsammans i Montreal

Lindstedt har sedan han vann Australian Open förra året tillsammans med Kubot inte fått det att stämma och har haft svårt att hitta en stående partner. Under nästa veckas mastersturnering i Montreal kommer svensken att spela tillsammans med den regerande Us-Open vinnaren, Marin Cilic.

Lindstedt har under 2015 spelat med Matkowski, Stakhovsky, Melzer, Tomic, Lipsky, Sitak, Brunström, Inglot och nått final i Istanbuls 250-turnering som bäst.

38-åringen har onekligen haft det tufft de senaste månaderna och förhoppningvis kan världsåttan Cilic vara den som hjälper Lindstedt med att rada upp vinster igen.

Oklart dock hur länge samarbetet kommer att hålla då vi misstänker att Cilic inte är den singelspelare som prioriterar dubbel allra mest.

Paret ställs mot kanadensarna Bester/Shamashdin som fått ett Wildcard till turneringen, en uppgift som bör klaras av utan större problem.

Startfältet i dubbelturneringen bjuder annars på väldigt många intressanta par såsom Berdych/Sock, Nadal/Verdasco, Monfils/Tsonga, Murray/Paes, Hewitt/Kyrgios och Djokovic/Tipsarevic.

 

Foto: Chaz Niell, Tennis View Magazine

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Elias Ymer efter den sanslösa dramatiken mot världsstjärnan: ”Det var grovt”

Elias Ymer och världsstjärnan, 27:e rankade Fabio Fognini, ”gjorde upp” om en kvartsfinal i Stockholm ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *