Home / Svensk Tennis / Magnus Tideman efter krossen: ”Cacic var inte bra”
Jeremy Chardy. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Magnus Tideman efter krossen: ”Cacic var inte bra”

Magnus Tidemans adept Jeremy Chardy fullkomligt körde över Nikola Cacic i andra omgången i Umags 250-turnering under onsdagen. Fransmannen vann med 6-2, 6-0 och Magnus Tideman var förståeligt nog mycket nöjd över Chardys insats när Tennisportalen fick en pratstund med Tideman efter matchen.

Tre förlorade poäng i egen serve och 16 totalt är siffror som beskriver matchbilden bra. 45 minuter tog innan det var dags för den sedvanliga handskakningen och Magnus Tideman, Chardys tränare sedan tre år tillbaka, var tillfreds med insatsen.

Han var koncentrerad matchen igenom och servade väldigt bra. Att han förlorar 16 bollar totalt har nog aldrig hänt, men Cacic spelade inte bra heller, säger Tideman till Tennisportalen.

När Jeremy möter sådana som inte har ett så högt tempo i kroppen så har han oftast väldigt lätt för de hinner inte med, om han spelar bra. Kommer det tillbaka många bollar kan Jeremy missa till slut men Cacic hängde inte med. Han var inte bra, säger Tideman ödmjukt.

87-rankade Carlos Berlocq väntar i fredagens kvartsfinal, hur går dina tankar där?

Berlocq står långt bak i banan, slår löst och kämpar. Jeremy kommer få göra allting, missa eller slå in. Det blir längre bollar och jobbigare men man får vara med och spelade. Det blir upp till Jeremy helt enkelt, avslutar Tideman.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Andre Ghem summerar veckorna i Båstad: ”Det var kallt, blåste mycket och regnade en hel del”

209-rankade Andre Ghem kvalade in till huvudtävlingen i Umags 250-turnering efter enbart en match då ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *