Home / Internationellt / Michael Russell missnöjd med banorna i Maui

Michael Russell missnöjd med banorna i Maui

Michael Russells sejour i Challengerturneringen i Maui blev kortvarig då han förlorade i den andra omgången mot en av världens hetaste talanger tillika landsman, Stefan Kozlov.

Kozlov visade att ålder bara är en siffra då det 20 år yngre underbarnet dikterade spelet på banan och var definitivt den hetare spelaren av de två. Samtalsämnet efter matchen kom dock inte att handla om ålderskillnaden utan den tweet som Michael Russel la upp som visade banans skick.

Bilderna visar enorma sprickor i banan och främst på linjerna, detta förekommer tyvärr på tennisens bakgård mer ofta än vad man tror och speciellt på futuretouren där vi har sett många skräckexempel genom åren. Att min lokala tennisklubb har banor som är i bättre skick är komiskt då krisande medelåldersmän har bättre förutsättningar än professionella tennisspelare. Vi hoppas innerligt på att banorna i Mauis Challengerturnering håller bättre skick nästa år!

Skärmavbild 2015-01-31 kl. 19.16.54

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Dubbelfiasko för svenskarna: ”De lärde oss hur man spelade”

Bröderna Ymer och Robert Lindstedt var direktkvalificerade till dubbelturneringen i Stockholm Open efter tre respektive ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *