Home / Internationellt / Michael Russell missnöjd med banorna i Maui

Michael Russell missnöjd med banorna i Maui

Michael Russells sejour i Challengerturneringen i Maui blev kortvarig då han förlorade i den andra omgången mot en av världens hetaste talanger tillika landsman, Stefan Kozlov.

Kozlov visade att ålder bara är en siffra då det 20 år yngre underbarnet dikterade spelet på banan och var definitivt den hetare spelaren av de två. Samtalsämnet efter matchen kom dock inte att handla om ålderskillnaden utan den tweet som Michael Russel la upp som visade banans skick.

Bilderna visar enorma sprickor i banan och främst på linjerna, detta förekommer tyvärr på tennisens bakgård mer ofta än vad man tror och speciellt på futuretouren där vi har sett många skräckexempel genom åren. Att min lokala tennisklubb har banor som är i bättre skick är komiskt då krisande medelåldersmän har bättre förutsättningar än professionella tennisspelare. Vi hoppas innerligt på att banorna i Mauis Challengerturnering håller bättre skick nästa år!

Skärmavbild 2015-01-31 kl. 19.16.54

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Casper Ruud om att vara bäst i Norden: ”Självklart är det prestige”

För första gången på flera år, kanske någonsin, kommer den bäst rankade tennisspelaren i Norden ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *