Home / Svensk Tennis / Mikael Ymer går till attack mot Nastase: ”Jag är trött på människor som dig”
Mikael Ymer. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Mikael Ymer går till attack mot Nastase: ”Jag är trött på människor som dig”

Den forne storspelaren och numera förbundskapten för Rumänien i Fed Cup, Ilie Nastase, har hamnat i blåsväder. Nastase anklagade Serena Williams, tidigare i månaden, för doping och i  helgens drabbning mellan Storbritannien och Rumänien blev Nastase utskickad från banan efter att han gått till attack mot spelare, tränare och domare.

Sveriges största framtidshopp just nu, Mikael Ymer, har gått till attack mot Nastase via sitt twitterkonto.

”Nastase, jag är trött på att människor som du försöker dra ner atleter som jobbar otroligt hårt och dedicerar sitt liv till sport”, skrev Mikael Ymer på sitt twitterkonto efter Nastases kommentarer om Serena.

Nastase ska, i en intervju med rumänska sajten Digisport.ro anklagat världsettan Serena Williams för doping. ”Ser du inte hur hon ser ut, ingen kontrollerar de amerikanska spelarna”, säger han till Digisport helt utan belägg.

Mikael Ymer har tilldelats ett wildcard i Barcelonas 500-turnering kommande vecka där han ställs mot 75-rankade italienaren Andrea Seppi i öppningsrundan.

Nastase blev i dagarna uppmärksammad igen efter ett mycket tvivelaktigt beteende under Rumäniens drabbning mot Storbritannien i Fed Cup.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Casper Ruud om att vara bäst i Norden: ”Självklart är det prestige”

För första gången på flera år, kanske någonsin, kommer den bäst rankade tennisspelaren i Norden ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *