Home / Svensk Tennis / Mikael Ymer på väg tillbaka – tränade med världsettan
Mikael Ymer och Andy Murray.

Mikael Ymer på väg tillbaka – tränade med världsettan

Mikael Ymer tränar just nu för fullt för en kommande comeback och att bli frisk från skadan han ådrog sig i IF Stockholm Open senast i oktober 2016.

I dagarna har Mikael Ymer tränat med ingen mindre än världsettan Andy Murray, som hade en del att säga om ett par byxor…

Senaste gången Mikael Ymer spelade på touren var i IF Stockholm Open där han och brorsan Elias mycket överraskande segrade i dubbelklassen. Mikael hann med att utklassa Fernando Verdasco innan storservaren Ivo Karlovic blev för tuff i tre set.

Mikael Ymer har den senaste veckan besökt brittiska tennisförbundet, LTA, där han hårdtränat och stött på ingen mindre än tennisens bästa spelare just nu – Andy Murray.

Mikael Ymer postade sedan denna bild här nedanför, där vi förmodar att han hade väldigt bråttom till flygplatsen med tanke på valet av byxor, vilket inte Murray var sen med att betona… (se bilderna nedan)

Getting some high q sessions in, world class facility!! Thanks for having me LTA

A post shared by Mikael Ymer (@ymerjr) on

”Mikael Ymers framtid är lika stor som hans hår”, skrev mamma Judy Murray på twitter och Mikael Ymer var inte sen med att replikera följande. Underhållande, minst sagt.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Svenskkollen vecka 12: Fortsatt tufft resultatmässigt

Ännu en vecka har gått och Svenskarna har fortsatt tufft att prestera ute på touren. ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *