Home / Svensk Tennis / Milos Raonic: Jag har världens bästa serve

Milos Raonic: Jag har världens bästa serve

Milos Raonic fick frågan på sin presskonferens efter förlustmatchen mot Gilles Simon i London om vem som hade världens bästa serve på touren efter att Karlovic precis slagit in 45 ess mot Berdych i Halle.

Raonic slog 76 ess på sina tre matcher i London och ständigt diskuteras det på sociala medier av tennisfans världen över om vem som är högst på tronen angående serven. Är det Isner, Karlovic eller Raonic?

Frågan dök upp på presskonferensen och såhär i efterhand kan vi enkelt konstatera att kanadensaren inte saknar självförtroende.

– Jag tycker att det inte enbart handlar om vad du kan göra med serven utan du behöver se helheten, om du kollar på resultat, då har serven tagit mig ganska långt.

Kevin Anderson fick samma fråga efter sin vinstmatch mot Garcia-Lopez och utnämnde Karlovic till nummer ett på listan men påpekade även att Isner har världens bästa andraserve.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Lister om satsningen och förutsättningarna som krävs: ”Prispengarna räcker knappt till”

Cornelia Lister reser och tävlar världen över utan stöd från varken förbund eller sponsorer men ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *