Home / Internationellt / Motti bildar par med Skugor
FOTO: IABO PHOTO

Motti bildar par med Skugor

Alessandro Motti och Hsin-Han Lee går skilda vägar för andra gången denna månad och denna gång är det kroaten Franko Skuggor som får äran att spela med italienaren i Comos challengerturnering kommande vecka.

Motti och Lee’s vistelse i Manerbios challengerturnering förra veckan blev inte alltför långvarig då de fick respass ur turneringen efter första omgången. Paret förlorade mot Paval/Cerretani med 7-6 (5), 6-3 och trots förlusten var Motti inte nådig i sin kritik mot amerikanen tillika motståndaren James Cerretani.

– Cerretani har en mycket svag serve och väldigt dåliga grundslag. Paval är en väldigt duktig spelare däremot och han var stabil matchen igenom. Vi borde vunnit första set och jag är mycket besviken över att vi inte lyckades knipa det, säger han till Tennisportalen efter matchen.

Motti kommer att spela med jätten Franko Skuggor som mäter 203 centimeter lång och har en fruktad serve på challengertouren. Paret ställs mot det hel italienska paret Arnaboldi/Naso och Motti ser fram emot uppgiften.

– Jag hoppas att resultaten börjar komma nu, det blir en tuff match men vi får vad som händer imorgon (måndag).

 

wellnesssport_sports_001
Turneringen spelas i vackra Como, en stad belägen vid södra änden av Comosjön nära gränsen till Schweiz. Foto: Villadeste.com

 

 

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Nio snabba med Alessandro Motti

Dubbelspecialisten Alessandro Motti huserar till vardags på challengertouren och är idag rankad 158 i världen ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *