Home / Internationellt / Motti: ”Lee visade dålig attityd på banan idag”

Motti: ”Lee visade dålig attityd på banan idag”

Motti/Lee tog ett break från varandra under föregående vecka då de tävlade med olika partners men var i sedvanlig ordning tillbaka under veckans challengerturnering i Cordenons, Italien. Paret fick dock se sig besegrade under dagens kvartsfinal mot det slovakiska paret Martin/Zelenay och efter matchen var Motti inte nådig i sin kritik mot partner Lee.

Siffrorna skrevs till 6-2, 6-3 efter att Motti/Lee haft stora problem med att hålla sina egna servgem samtidigt som motståndarna, främst framförda av 198 centimeter långa Zelenay, servade väldigt bra matchen igenom.

Vi på Tennisportalen fick ett snack med Alessandro Motti efter matchen och han var inte helt tillfreds med Lee’s inställning under matchen.

Lee’s attityd var inte den bästa direkt. Det var svåra förhållanden och planen var väldigt regntung samtidigt som vi inte alls kom upp till den nivån vi vet att vi kan prestera på.

Hur var det att returnera jätten Igor Zelenays serve?

– Tufft! Jag har mött honom många gånger och hans förstaserve är väldigt svårreturnerad. 

Motti och Lee hade planerat att spela resterande challengerturneringar i Italien (Manerbio, Como) månaden ut men om paret spelar tillsammans nästkommande vecka är oklart efter dagens förlust, meddelar Motti.

Härnäst väntar challengerkval i singel i Manerbio för Motti redan på lördagen där han ställs mot Lorenzo Giustino, rankad 329:a i världen.

 

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Nio snabba med Alessandro Motti

Dubbelspecialisten Alessandro Motti huserar till vardags på challengertouren och är idag rankad 158 i världen ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *