Home / Svensk Tennis / Nestor/Roger-Vasselin överlägsna i Cincinnati

Nestor/Roger-Vasselin överlägsna i Cincinnati

Nestor/Roger-Vasselin var under förra veckan i final i Montreal Masters men föll då mot bröderna Bryan i supertiebreak. Paret tog revansch på bröderna tidigare under veckan i Cincinnati och under söndagen krossade man Matkowski/Zimonjic i finalen med siffrorna 6-2, 6-2.

Dubbelfinalen i Cincinnati bjöd aldrig på någon större dramatik då Nestor/Roger-Vasselin var flera nummer för stora för Matkowski/Zimonjic. Den sistnämnde hade verkligen ingen bra dag på jobbet och bad sin polske partner om ursäkt efter matchen i den sedvanliga prisceremonin. Zimonjic dubbelfelade bland annat bort två servgem, båda vid no-ad och slarvade bort ett tredje servgem då han skrek ”come on” trots att bollen fortfarande inte var död, därmed var domaren tvungen att utdela ett hindrance. Slarvigt som sagt.

Daniel Nestor och Roger Edouard-Vasselin servade magiskt bra under hela matchen och förlorade endast fyra (!) poäng på sin egen serv genom hela matchen, otroliga siffror som bara talar om hur överlägsna de egentligen var.

Titeln var parets första tillsammans och i och med segern i finalen har man nio vinster på sina tio senaste matcher och kommer givetvis att vara fruktade i kommande Us Open.

Höjdpunkter från matchen finner ni nedan.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *