Home / OM TENNISPORTALEN

OM TENNISPORTALEN

Tennisportalen.se är Sveriges senaste tennissida på marknaden som specialiserar sig kring Future, Challenger och ATP-touren. Förutom nyheter kring det senaste inom herrtennisen skriver vi även krönikor och intervjuar spelare runtom i världen som delger sina erfarenheter kring den ädla sporten tennis.

Vi arbetar ideellt på sidan och har detta som ett hobbyprojekt med förhoppning om att utveckla det till det bättre i framtiden.

Dela gärna sidan via sociala medier såsom Twitter, Facebook och Instagram då vi gärna vill vara med och bidra till ett ökande tennisintresse i detta land, något som vi ser som vår viktigaste uppgift!

Redaktion

Alexander Theodoridis 
Redaktör/Grundare
alexander@tennisportalen.se

George Moussan 
Webbansvarig
george@tennisportalen.se

Är du sugen på att vara skribent hos oss på Tennisportalen? Allt arbete sker ideellt men vissa förmåner tillkommer och ger dig ett positivt skyltfönster inför en eventuell karriär inom journalistik.

Tveka inte med att höra av dig till Alexander@Tennisportalen.se

One comment

  1. Eriksson sprattlade till i en challenger och någon gång måste det ju klicka samtidigt som man har lite flyt med lottning, spelare m.m. Men tror vi ändå på att han når så värst mycket längre?

    Och går det inte fortsatt ganska trögt för svensk så kallad elit? Visst, Lister kvalade in i en WTA och kul att se Peterson tillbaka men ingen svensk till andra omgången på hemmaplan i Ystad…

    Och på herrsidan i övrigt är det fortsatt ovisst vad gäller Ymers med tränare och upplägg. Mikael har vunnit två future i sin karriär, borde han vinna eller i alla fall växla med lite fler innan han enbart koncentrerar sig på challengerkval? Söderlund är intressant men har en semi i Båstad challenger att försvara.
    Arvidsson har det tungt i singel. Lindell – ar han peakat? Rosenholm – har han lagt av?

    Visst längtar man efter en spelare som kommer fram och är så pass färdig och rejäl att han klättrar i jämn takt genom Sommartourer, futures och in på Challengertouren?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *