Home / OM TENNISPORTALEN

OM TENNISPORTALEN

Tennisportalen.se är Sveriges senaste tennissida på marknaden som specialiserar sig kring Future, Challenger och ATP-touren. Förutom nyheter kring det senaste inom herrtennisen skriver vi även krönikor och intervjuar spelare runtom i världen som delger sina erfarenheter kring den ädla sporten tennis.

Vi arbetar ideellt på sidan och har detta som ett hobbyprojekt med förhoppning om att utveckla det till det bättre i framtiden.

Dela gärna sidan via sociala medier såsom Twitter, Facebook och Instagram då vi gärna vill vara med och bidra till ett ökande tennisintresse i detta land, något som vi ser som vår viktigaste uppgift!

Redaktion

Alexander Theodoridis 
Redaktör/Grundare
Alexander@Tennisportalen.se

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. 

Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.

Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig.

Finns på Twitter! Tennisguru100

George Moussan 
Webbansvarig
George@Tennisportalen.se

Länge haft Roger Federer som förebild men på senare år fattat tycke för den ack så dansanta Alexandr Dolgopolov. Sidans webbmaster.

Har fått smeknamnet ”Roger Moussan” av Alex i redaktionen.

Jacob Johannesson

Skribent/Redaktör

Jacob@Tennisportalen.se

Smålänning som gärna pratar gott om Tabergsdalens TK när han får chansen. Stor Herbert-sympatisör som själv innehar en Jack Sock-liknande forehand. 

Sportreporter på Skövde Nyheter.

 

Erik Jonsson

Skribent/Redaktör

Erik@Tennisportalen.se

23-årig Eskilstunabo som pluggar språk på högskolan om dagen och kollar på tennis om natten. Håller ett extra öga på Challengertouren och älskar att följa unga spelare som kommer fram. Rättar schemat efter när Elias Ymer spelar.

 

Är du sugen på att vara skribent hos oss på Tennisportalen? Allt arbete sker ideellt men förmåner tillkommer och ger dig ett positivt skyltfönster inför en eventuell karriär inom journalistik.

Tveka inte med att höra av dig till Alexander@Tennisportalen.se

5 comments

 1. Eriksson sprattlade till i en challenger och någon gång måste det ju klicka samtidigt som man har lite flyt med lottning, spelare m.m. Men tror vi ändå på att han når så värst mycket längre?

  Och går det inte fortsatt ganska trögt för svensk så kallad elit? Visst, Lister kvalade in i en WTA och kul att se Peterson tillbaka men ingen svensk till andra omgången på hemmaplan i Ystad…

  Och på herrsidan i övrigt är det fortsatt ovisst vad gäller Ymers med tränare och upplägg. Mikael har vunnit två future i sin karriär, borde han vinna eller i alla fall växla med lite fler innan han enbart koncentrerar sig på challengerkval? Söderlund är intressant men har en semi i Båstad challenger att försvara.
  Arvidsson har det tungt i singel. Lindell – ar han peakat? Rosenholm – har han lagt av?

  Visst längtar man efter en spelare som kommer fram och är så pass färdig och rejäl att han klättrar i jämn takt genom Sommartourer, futures och in på Challengertouren?

  • Alex Theodoridis
   Alex Theodoridis

   Hej Tim och tack för din kommentar! Man kan stirra sig blind på Mackans resultat tidigare på nivån men personligen tycker jag att man aldrig ska underskatta en krigare som vet vad han vill med sin tennis och som aldrig ger upp. Finns otaliga exempel på spelare som lyckas slå sig in på Challenger och ATP-touren efter 30-års åldern och visst, spelarna vi pratar om är undantag som bekräftar regeln och hur länge orkar Mackan köra på? Och framförallt, hur mycket har han råd att vara ute och tävla? Riktigt kul att det gått så bra för honom den senaste tiden och vi får hoppas att han kan göra liknande resultat mer kontinuerligt på framförallt challengertouren!

 2. Hej

  Ni ska ha beröm för att ni så systematiskt följer Challengetouren.
  Bra : )

  Dock vill jag göra er uppmärksam på att vi idag (13/8) har en svensk herr-spelare i final i ITF Future i Edwardsville, USA.
  En spelare vid namn – Gustav Hansson.

  http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/men's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100040301

  http://www.olemisssports.com/sports/m-tennis/mtt/gustav_hansson_916122.html

  Mvh
  PE

  • Alex Theodoridis
   Alex Theodoridis

   Hej Patrik. Stort tack, uppskattas verkligen! Kul med Gustav Hansson, kikat på resultaten under veckan. Kevin King är en riktigt fin skalp bland annat. Hoppas det går hela vägen idag! /Alex

   • Hej

    Då fick vi till slut en segrare i ITF Future i Edwardsville, USA.
    Gustav Hansson, Sweden.
    Eftersom han kvalade in fick han spela och vinna 8 matcher, totalt.
    Man ska också vara medveten om att det var en 25.000 dollars-tävling…….

    Imponerande : )

    22 år gammal är Gustav, och med rätt coachning och hård träning kan han gå långt.

    Mvh
    PE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *