Överviktig dubbelspecialist fick wildcard till ATP-turnering – då gick hela twitter bananas

Dubbelspecialisten Marcin Matkowski, rankad 34 i världen, tilldelades ett wildcard till kvalet i Aucklands ATP-turnering då konkurrensen var i princip obefintlig. Den inte helt så vältränade Matkowski ställdes mot 89-rankade Ryan Harrison och försnacket på twitter spårade ur rejält.

Marcin Matkowski saknar för närvarande ranking i singel och det är inte egentligen inte så konstigt då framträdandet i Auckland var polackens första på över 5 år i just singel.

När det stod klart att den tidigare förutspådda världsstjärnan Ryan Harrison skulle ställas mot Marcin Matkowski kraschade twitter – av diverse skämt gliringar mot den sistnämnda. Siffrorna? 6-4, 6-4 till amerikanen. Skapligt ändå, Marcin!

Vi har sammanfattat det allra bästa här nedan!

Leander Paes och Marcin Matkowski. Svårslagen duo. Foto: Carine – https://flic.kr/p/HVYfcH – (CC BY-SA 2.0)

 

Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen.

Senaste nytt

Martha Matoula och Kevin Chahoud segrare i TP/Gardell Open!

Det skrevs ny svensk tennishistoria i veckan då Martha Matoula och Kevin Chahoud gick hela vägen och vann TP/Gardell Open!

TV: Se semifinaler/finalerna i TP/Gardell Open här!

Följ livestreamen och tävlingens slutskede i TP/Gardell Open här! [youtube https://www.youtube.com/watch?v=AXG56y3ySaA&w=560&h=315]

2 Comments

    • Hej Jonas! Haha “feast”, du sa det! Kval till ATP-turneringar streamas sällan, i princip aldrig och därmed får vi aldrig veta hur det egentligen såg ut. Hyfsade siffror som du säger. Mvh Alex.T

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.