Home / Internationellt / Överviktig dubbelspecialist fick wildcard till ATP-turnering – då gick hela twitter bananas
Marcin Matkowski.

Överviktig dubbelspecialist fick wildcard till ATP-turnering – då gick hela twitter bananas

Dubbelspecialisten Marcin Matkowski, rankad 34 i världen, tilldelades ett wildcard till kvalet i Aucklands ATP-turnering då konkurrensen var i princip obefintlig. Den inte helt så vältränade Matkowski ställdes mot 89-rankade Ryan Harrison och försnacket på twitter spårade ur rejält.

Marcin Matkowski saknar för närvarande ranking i singel och det är inte egentligen inte så konstigt då framträdandet i Auckland var polackens första på över 5 år i just singel.

När det stod klart att den tidigare förutspådda världsstjärnan Ryan Harrison skulle ställas mot Marcin Matkowski kraschade twitter – av diverse skämt gliringar mot den sistnämnda. Siffrorna? 6-4, 6-4 till amerikanen. Skapligt ändå, Marcin!

Vi har sammanfattat det allra bästa här nedan!

Leander Paes och Marcin Matkowski. Svårslagen duo. Foto: Carine – https://flic.kr/p/HVYfcH – (CC BY-SA 2.0)

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

2 comments

 1. Hej!
  Var kan man se denna ”tennis feast”?

  En YouTube-länk hade suttit fint.

  Rätt impad att han tog åtta gem!

  Ha det / Tennisnerd.net

  • Alex Theodoridis

   Hej Jonas! Haha ”feast”, du sa det! Kval till ATP-turneringar streamas sällan, i princip aldrig och därmed får vi aldrig veta hur det egentligen såg ut. Hyfsade siffror som du säger. Mvh Alex.T

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *