Home / Svensk Tennis / Peter Lundgren bekräftar – samarbetet med Ymer fortsätter

Peter Lundgren bekräftar – samarbetet med Ymer fortsätter

Mikael Ymer och Peter Lundgren verkar ha hittat varandra. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Den svenska stjärntränaren Peter Lundgren och det svenska framtidshoppet Mikael Ymer hade en två veckors lång prövoperiod under Båstad Challenger och Swedish Open i somras. Nu bekräftar Lundgren om ett fortsatt samarbete för duon.

– Det ska bli jättekul, säger Lundgren till Tennisportalen.

Skaraborgs läns tidning rapporterade i samband med Båstad Challenger om att Mikael Ymer hintade om ett fortsatt samarbete.

– Det tror jag absolut, jag kommer åka till Houston med Peter och då kommer vi få den tiden vi behöver på att jobba med mitt spel, sa han till Skaraborgs läns tidning.

Lundgren, som tidigare tränat storspelare som Roger Federer, Stan Wawrinka, Marcelo Rios och Marat Safin, bekräftar nu en fortsättning.

– Han är i Europa nu och kommer tävla kvar där samtidigt som jag åker hem till USA och Houston. Vi kör sedan en vecka innan Stockholm Open och under tävlingen förstås. Han kommer över till Houston efter det, säger Lundgren till Tennisportalen.

En längre intervju med Lundgren publiceras på Tennisportalen inom kort.

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Sverige tillbaka i Division 1!

Bröderna Ymer bäddade fram en ytterligare vinst för Sveriges Davis Cup-lag efter en seger vardera ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *