Home / Svensk Tennis / Peter Lundgren bekräftar – samarbetet med Ymer fortsätter

Peter Lundgren bekräftar – samarbetet med Ymer fortsätter

Mikael Ymer och Peter Lundgren verkar ha hittat varandra. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Den svenska stjärntränaren Peter Lundgren och det svenska framtidshoppet Mikael Ymer hade en två veckors lång prövoperiod under Båstad Challenger och Swedish Open i somras. Nu bekräftar Lundgren om ett fortsatt samarbete för duon.

– Det ska bli jättekul, säger Lundgren till Tennisportalen.

Skaraborgs läns tidning rapporterade i samband med Båstad Challenger om att Mikael Ymer hintade om ett fortsatt samarbete.

– Det tror jag absolut, jag kommer åka till Houston med Peter och då kommer vi få den tiden vi behöver på att jobba med mitt spel, sa han till Skaraborgs läns tidning.

Lundgren, som tidigare tränat storspelare som Roger Federer, Stan Wawrinka, Marcelo Rios och Marat Safin, bekräftar nu en fortsättning.

– Han är i Europa nu och kommer tävla kvar där samtidigt som jag åker hem till USA och Houston. Vi kör sedan en vecka innan Stockholm Open och under tävlingen förstås. Han kommer över till Houston efter det, säger Lundgren till Tennisportalen.

En längre intervju med Lundgren publiceras på Tennisportalen inom kort.

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Mikael Ymer utsatt för rasistattack på nätet

Tennisstjärnor världen över har de senaste åren rapporterat om ett ökat näthat i takt med ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *