Home / Internationellt / Prickfri insats av Motti/Ungur i öppningsrundan – tappade endast ett gem
Alessandro Motti tillsammans med den idag ratade dubbelspecialisten Hsin-Hsan Lee.

Prickfri insats av Motti/Ungur i öppningsrundan – tappade endast ett gem

Dubbelspecialisten Alessandro Motti, som är med i expertpanelen på Tennisportalen, har haft svårt att hitta en stående partner under säsongen men kanske ligger svaret i rumänen Adrian Ungur. Paret hade inga som helst problem med det helfranska paret Bourgue/Hamou i första rundan av Casablancas challenger och tappade endast ett gem.

Siffrorna skrevs till 6-0, 6-1 och Motti/Ungur slog nästan till med en tvättäkta dubbelbagel. Då ingen av matcherna i Casablancas challengerturnering streamas av någon mycket oklar anledning fanns det därmed inga tv-bilder men singelspelarna Mathias Bourgue och Maxime Hamou hade redan blivit utslagna tidigare under veckan i singelturneringen och dubbelturneringen var inte något som prioriterades direkt.

Kan tyckas osmakligt och brist på respekt att man inte ger sitt bästa i matcher men verkligheten ser tyvärr så ut och problemet är desto mer förekommande och utbrett på de lägre nivåerna.

Holländarna Thiemo De Bakker och Stephan Fransen väntar härnäst i andra rundan för det nykomponerade paret.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Nio snabba med Alessandro Motti

Dubbelspecialisten Alessandro Motti huserar till vardags på challengertouren och är idag rankad 158 i världen ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *