Home / Svensk Tennis / Australian Open: Tuff öppningsrunda väntar för Siljeström/Brunström
Teamet förbereder sig inför 7:e seedade paret Kubot/Melo. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Australian Open: Tuff öppningsrunda väntar för Siljeström/Brunström

Natten till torsdag, 02:00 svensk tid, går det helsvenska dubbelparet Siljeström/Brunström in i Australian Open. Motståndet är ett mycket tufft sådant i form av 7:e seedade paret Melo/Kubot, båda med Grand Slam-titlar på sitt CV. 

– De har all press på sig, säger Andreas Siljeström till Tennisportalen.

Marcelo Melo och Lukasz Kubot är rankade 8:a respektive 24:a på världsrankingen i dubbel och har tillsammans vunnit 34 ATP titlar och två Grand Slams. Trots ett skrämmande facit räds inte Siljeström öppningsmotståndet.

– Visst är det en hyfsat tuff lottning, men samtidigt är inget omöjligt och de har all press på sig. Det är alltid speciellt att spela Grand Slams, det ska bli kul, säger Andreas Siljeström.

Klockan 12:00 lokal tid på bana 10 smäller det alltså! Tennisportalen kommer vara på plats och rapportera via vår Facebooksida, det får ni inte missa!

Vi har tidigare under veckan kollat in när paret finslipat på detaljerna inför just öppningsrundan och materialet finner ni här nedanför.

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Sveriges nya förbundskapten: ”Vore väldigt kul att sätta en smäll på näsan för alla som hackar ner på svensk tennis”

Mattias Arvidsson har sedan flera år tillbaka coachat Sveriges bäst rankade tennisspelare, Johanna Larsson. Vi ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *