Stakhovsky försvarar sig mot näthatare

Det var efter gårdagens förlustmatch mot Jonathan Eysseric i Bordeaux som Sergiy Stakhovsky blev attackerad av diverse nättroll på twitter och ukrainaren var inte sen med att replikera.

Stakhovsky förlorade igår med siffrorna 7-6(7), 6-0 mot 301-rankade Eysseric i Bordeaux Challenger och det var droppen som fick bägaren att rinna över för några användare på twitter som väste ur sig både det ena och andra till Stakhovsky efter matchen. I 99% av fallen är det pengar inblandade då dessa nättroll förlorar pengar på spelaren i fråga och sedan skriver en rad olämpliga saker därefter. Detta problem är väldigt vanligt tyvärr idag på sociala medier och i synnerhet tennisspelare då användarna kan gömma sig bakom påhittade konton och spelarna kan inte göra så mycket mer än att belysa problemet, vilket ukrainaren i detta fall gör.

Här nedan kan ni ta del av hela konversationen.

Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen.

Senaste nytt

Martha Matoula och Kevin Chahoud segrare i TP/Gardell Open!

Det skrevs ny svensk tennishistoria i veckan då Martha Matoula och Kevin Chahoud gick hela vägen och vann TP/Gardell Open!

TV: Se semifinaler/finalerna i TP/Gardell Open här!

Följ livestreamen och tävlingens slutskede i TP/Gardell Open här! [youtube https://www.youtube.com/watch?v=AXG56y3ySaA&w=560&h=315]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.