Home / Svensk Tennis / Tennisportalen Cup
Maickol Cornejo var överlägsen i den senaste upplagan av Tennisportalen Cup och fick med sig en köttlåda till ett värde av 1000 kronor från Dennis Kött. Foto: Alex Theodoridis

Tennisportalen Cup

Den 1:a November är det dags igen för Tennisportalens alldeles egna tennisturnering som spelas i Sigtuna Tennisklubbs fina inomhusanläggning. Turneringen passar såväl amatörer som tävlingsspelare och 16 deltagare kommer under en heldag att spela om fina priser från våra sponsorer Dennis Kött och Tennis-Point!

Turneringen kommer att ha fyra grupper med fyra spelare där de två bästa från varje grupp går vidare till ett rafflande slutspel.

Turneringen lockar allt från tävlingsspelare till motionärer och vare sig ålder eller kön spelar roll där alla är välkomna till att spela tennis och ha det så bra som man kan ha det.

Tennisportalen Cup sponsras av Dennis Kött och Tennis-Point och prestigefyllda priser från nämnda företag kommer att finnas till hands för de som utmärker sig lite extra.

Är du sugen på att vara med och delta i denna fantastiska tillställning? Skicka då din anmälan till Alexander@Tennisportalen.se då det är först till kvarn som gäller.

Om du inte är intresserad av att spela eller helt enkelt dras med en jobbig skada är du välkommen ner ändå till Sigtuna Tennisklubb den 1:a November mellan 09:00-18:00 för att titta på trevlig tennis, träffa nya tennisvänner och smutta på något gott från kiosken som kommer att finnas tillgänglig. Varmt välkomna!

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *