Home / ÖVRIGT / Tennisportalen söker nya skribenter!
Rod Laver Arena. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Tennisportalen söker nya skribenter!

Brinner du för tennis och vill förmedla din passion och kunskap till en bred läsekrets? Tveka inte då med att höra av dig till oss!

Vi på Tennisportalen söker nu hungriga skribenter som brinner för sporten vi älskar – tennis! Vi söker nu skribenter som kan skriva om det senaste i tennisväg, om våra lokala förmågor samt spelare på den internationella scenen.

Syftet med sidan är att förmedla och skriva om sporten tennis och nå ut till så många som möjligt, i tider där det mediala intresset kring just tennis är i princip obefintlig.

Som skribent hos oss har du chansen att utveckla ditt skrivande, knyta kontakter inom sporten och samtidigt utöka ditt CV.

Vi ser det som vår viktigaste uppgift att vara med och bidra till ett ökande tennisintresse i landet genom vårt skrivande och om du är intresserad av att skriva om sporten som vi alla älskar så mycket, eller känner någon i din vänkrets, tveka inte då med att maila till Alexander@Tennisportalen.se 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Video: Dustin Brown bjuder på tennisgodis – igen

Tennisfans världen över är vid det här laget vana vid tennisgodis synonymt med tysk/jamaicanen Dustin ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *