Home / Svensk Tennis / Tipsarevic vinnare i comebacken

Tipsarevic vinnare i comebacken

Janko Tipsarevic hade inför turneringen i Houstons 250-turnering tilldelats ett wildcard och därmed skulle han göra comeback efter 17 månaders frånvaro.

Den tidigare världsåttan har lidit av en godartad tumör i foten och tvingats till ett flertal operationer som hotat hans karriär men igår natt svensk tid var han tillbaka igen, och det med besked. Förra veckan gjorde han smygcomeback i Miami tillsammans med Djokovic i dubbel och världsettan twittrade ut sitt stöd igår natt då han visade upp sin fulstream från mobilen.

Tipsarevic såg ut att vara i väldigt bra form rent fysiskt och servade enormt under hela matchen. Trots två räddade matchbollar i det avgörande tiebreaket stod serben som segrare  efter 2 timmar och 40 minuter spelade och siffrorna 6-4, 3-6, 7-6 (9) mot brasilianaren Guilherme Clezar.

Härnäst väntar grusspecialisten Santiago Giraldo i den andra omgången.
Skärmavbild 2015-04-08 kl. 19.14.01

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Nya racketar inför US Open

Inför varje grand slam så brukar det hända en del grejer på racketfronten och så ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *