Home / ÖVRIGT / Tsitsipas för tuff för Fred Simonsson
Isak Arvidsson och Fred Simonsson. (Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen)

Tsitsipas för tuff för Fred Simonsson

Det grekiska superlöftet Stefanos Tsitsipas blev för tuff för Fred Simonsson i öppningsrundan av F1 Future i Heraklion, Grekland. Siffrorna skrevs till 6-3, 6-4 i Tsitsipas favör och Tennisportalen pratade med 17-åringen efter matchen som hyllade svensken.

Stefanos Tsitsipas är en av världens bästa juniorer i skrivande stund och kanske den största talang Grekland som tennisnation fått fram genom tiderna. Under veckan spelar han futureturneringen på hemmaplan där han tog sig vidare till andra rundan efter en komfortabel seger mot Fred Simonsson.

En helt okej match! Inte många längre dueller i matchen men jag servade bra och försökte vara så aggressiv som möjligt och komma fram på nät, säger Tsitsipas till Tennisportalen.

Simonsson var duktig och jag är glad över hur jag hanterade situationen, avslutar Tsitsipas med.

Sejouren i turneringen blev dock inte långvarig för Tsitsipas som förlorade i efterföljande omgång efter siffrorna 6-4 1-6 7-6(4) mot Sami Reinwein.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Nya racketar inför US Open

Inför varje grand slam så brukar det hända en del grejer på racketfronten och så ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *