Tsitsipas för tuff för Fred Simonsson

Det grekiska superlöftet Stefanos Tsitsipas blev för tuff för Fred Simonsson i öppningsrundan av F1 Future i Heraklion, Grekland. Siffrorna skrevs till 6-3, 6-4 i Tsitsipas favör och Tennisportalen pratade med 17-åringen efter matchen som hyllade svensken.

Stefanos Tsitsipas är en av världens bästa juniorer i skrivande stund och kanske den största talang Grekland som tennisnation fått fram genom tiderna. Under veckan spelar han futureturneringen på hemmaplan där han tog sig vidare till andra rundan efter en komfortabel seger mot Fred Simonsson.

– En helt okej match! Inte många längre dueller i matchen men jag servade bra och försökte vara så aggressiv som möjligt och komma fram på nät, säger Tsitsipas till Tennisportalen.

– Simonsson var duktig och jag är glad över hur jag hanterade situationen, avslutar Tsitsipas med.

Sejouren i turneringen blev dock inte långvarig för Tsitsipas som förlorade i efterföljande omgång efter siffrorna 6-4 1-6 7-6(4) mot Sami Reinwein.

Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen.

Senaste nytt

Liveuppdatering: Sigtuna Vintertour – Semifinaler/Finaler

Här rapporterar vi live från semifinalerna/finalerna i Sigtuna Vintertour via streamingstjänsten Sporteye.se //play.webvideocore.net/js/dplayer.js

Se Livestream från Sigtuna Vintertour här!

Livestream (Sporteye.se) från Sigtuna Vintertour ser ni här nedan. Stream: Sporteye.se/Jonas Sundsten

Martha Matoula och Kevin Chahoud segrare i TP/Gardell Open!

Det skrevs ny svensk tennishistoria i veckan då Martha Matoula och Kevin Chahoud gick hela vägen och vann TP/Gardell Open!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.