Home / Svensk Tennis / VIDEO: Benoit Paire flisade sitt racket – tog en tupplur vid sidbytet

VIDEO: Benoit Paire flisade sitt racket – tog en tupplur vid sidbytet

Benoit Paire är en spelare som ofta hamnar i strålkastarljuset och mest i negativ bemärkelse men under det senaste året har fransmannen skärp till sig och producerat fantastiska resultat på ATP-touren, därav sin första titel i karriären då han som bekant vann i den senaste upplagan av Båstad. Paire skulle även slå Baghdatis i Tokyos 500-turnering under natten till torsdag svensk tid men efterspelet kom att handla om något helt annat.

Paire vann första set med siffrorna 6-3 och såg ut att gå en komfortabel seger till mötes men ”Baggen” höjde sig i andra set och breakade fransmannen fram till 2-4 när Paire då tog ut sin aggression på sitt racket. En inte alls tokig metod i efterhand kan tyckas då Paire hittade sig själv igen i tredje set, vann med 7-5 och blev därmed klar för kvartsfinal mot Nick Kyrgios.

Paire hann även däremellan ta en tupplur vid ett sidbyte och fick således ny energi till att briljera på banan.

Baghdatis vill inte vara sämre än Paire och bjöd även han på en klassisk racketflisning när han i slutskedet av matchen visade sina känslor. ”Baggen” har en viss förkärlek till just racketflisningar, eller vad sägs om denna sekvens när han går igenom sin tennisväska och förstör inte mindre än 4 (!) rackets. Klassiker.

 

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

VIDEO: Se Dimitrovs misslyckade försök till show

Den tidigare världsåttan Grigor Dimitrov har minst sagt haft ett misärartad år med mängder av ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *