Home / Internationellt / VIDEO: De Bakker kastar iväg sitt racket vid matchboll

VIDEO: De Bakker kastar iväg sitt racket vid matchboll

Gårdagens match mellan Thiemo De Bakker och Jaume Munar i Mohammedias challengerturnering i Marocko fick högst ovanligt slut som det har diskuterats flitigt om på sociala medier. 

Superlöftet Jaume Munar fick ett WC till turneringen och förvaltade det på bästa sätt när han slog åttaseedade Thiemo De Bakker i två raka set men det var den avslutande matchbollen som drog till sig all uppmärksamhet.

Munar servade för matchen i andra set med ställningen 6-4 i tiebreak när det märkliga inträffade. De Bakker returnerade serven i vanlig ordning men det som hände efter kan dock snarare inte ses som något ordinärt direkt. Holländaren var helt säker på att returen var bred, slängde sitt racket i marken och gick mot nätet för att tacka av matchen. Ska betonas att bollen inte var död då varken huvuddomaren eller någon av linjedomarna protesterade emot.

Tennisens bakgård saknar inte underhållsvärde på något sätt och den 142-rankade De Bakker bidrog alldeles ypperligt till den skara underhållare som förgyller just challengertouren.

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Challengerkollen: Gasquet vinner i Polen… men varför spelar han Challenger?

Det är sällan vi ser stjärnor såsom Richard Gasquet spela på Challengertouren. Fransmannen har varit ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *