Home / Svensk Tennis / VIDEO: Se Wawrinkas sanslösa miss mot Paire

VIDEO: Se Wawrinkas sanslösa miss mot Paire

Stan Wawrinka hade inga problem med att bemästra nära vännen Benoit Paire i finalen av Tokyos 500-turnering och gick segrandes ur striden med siffrorna 6-2, 6-4. Något som det dock har snackats flitigt om på sociala medier var en miss av finalsegraren som tidigare inte skådats på proffsnivå. 

Stan Wawrinka skulle serva hem gemet vid ställningen 6-2, 1-1 och *40-0 när det ofattbara hände. Wawrinka slog en stenhård förstaserve, returen hamnade vid servelinjen och Benoit Paire begav sig mot sin bänk i tron om att gemet var över, ack så fel han skulle ha. Sällan har begreppet ”öppet mål” passat in så bra, trots att termen egentligen inte existerar inom tennisen överhuvudtaget.

Wawrinka tog det hela med ro och skrattade åt händelsen samtidigt som motståndaren Benoit Paire knappt trodde på vad som precis hade skett. Wawrinka skulle sedermera få kämpa för att hålla gemet och var tvungen att rädda ett par breakbollar.

Klippet ser ni nedanför.

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

ATP World Tour Uncovered: Magnus Norman och Stan Wawrinka i fokus

I denna veckas ATP World Tour Uncovered är Filipstadsonen Magnus Norman och den nuvarande världsfyran ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *