Home / Internationellt / VIDEO: Två nya sanslösa poäng från Dustin Brown

VIDEO: Två nya sanslösa poäng från Dustin Brown

Dustin Brown har under sin vistelse i Fairfield slagit till med två makalösa poäng och under förra veckan i Sacramento fick vi se smått utomjordisk volley från tysk/jamaicanen. Brown vann igår mot det amerikanska superlöftet Francis Tiafoe och är därmed klar för söndagens final i challengerturneringen mot ett annat framtidshopp från staterna, Taylor Fritz.

Dustin Brown underhåller sällan publik när han står på en tennisbana och är älskad världen över för sina konster. Vi skrev tidigare i veckan om Browns spektakulära volley   mot Taylor Fritz i Sacramento förra veckan och under sin korta vistelse i Fairfeld har han slagit till igen, dubbla gånger dessutom.

0:39 in i klippet ser ni Browns tweener-volley och i tweeten under klippet finner ni tysk/jamaicanens tweener-lob. Se och njut!

 

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Sammanställning av bolltrollarens mest sevärda poäng i Wimbledon (Video)

Dustin Brown har sedan han blev proffs på touren i början av milleniumskiftet associerats med ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *