Home / Svensk Tennis / Ymers mystiska bild på Instagram – en passning mot Good to Great?
Mikael Ymer. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Ymers mystiska bild på Instagram – en passning mot Good to Great?

Tidigare i veckan annonserade Good to Great om ett avslutat samarbete med Mikael Ymer, en akademi han tillhört i sex år.

Anledningen är ett återbetalningsavtal som parterna inte kom överens om. Under torsdagen publicerades en bild på Mikael Ymers Instagramkonto som kan tolkas som en passning mot akademin.

Läs mer: ”Vi är inte på något sätt bittra”

Återbetalningsavtalet, som DN först rapporterade om, skulle innebära att Good to Great skulle få tillbaka en liten del av de investeringar som gjorts på Mikael om han själv skulle tjäna en betydande del prispengar.

– Vi har ett långsiktigt tänk, vi gör stora investeringar tillsammans med våra sponsorer i våra spelare och då känner vi att det vi då investerar i dem ska investeras i nästa generation. Ett långsiktigt tänk i det vi gör för svensk tennis och svenska tennisjuniorer, förklarar Nicklas Kulti på Good to Great om återbetalningsavtalet.

Två dagar efter att Good to Great annonserade om att samarbetet avslutades publicerade Mikael Ymer en bild (se nedan) på Instagram med texten: ”Keep ur (your, reds.anm) money. I’ll find a way, like I always do.” 

Good to Great har bekostat hela Mikael Ymers satsning sedan sex år tillbaka.

 

Keep ur money. I'll find a way, like I always do.

Ett inlägg delat av Mikael Ymer (@ymerjr)

About Alex Theodoridis

Tennisfrälst stockholmare som är extra svag för Challengertouren. Har förhoppningar om en framtida journalistkarriär men tills dess får jobbet som vikarierande lärare duga. Avdankad fotbollsspelare som försöker ta steget till att bli en duglig tennisspelare.

Check Also

Mikael Ymer utsatt för rasistattack på nätet

Tennisstjärnor världen över har de senaste åren rapporterat om ett ökat näthat i takt med ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *