Home / Svensk Tennis / Ymers mystiska bild på Instagram – en passning mot Good to Great?
Mikael Ymer. Foto: Alex Theodoridis/Tennisportalen

Ymers mystiska bild på Instagram – en passning mot Good to Great?

Tidigare i veckan annonserade Good to Great om ett avslutat samarbete med Mikael Ymer, en akademi han tillhört i sex år.

Anledningen är ett återbetalningsavtal som parterna inte kom överens om. Under torsdagen publicerades en bild på Mikael Ymers Instagramkonto som kan tolkas som en passning mot akademin.

Läs mer: ”Vi är inte på något sätt bittra”

Återbetalningsavtalet, som DN först rapporterade om, skulle innebära att Good to Great skulle få tillbaka en liten del av de investeringar som gjorts på Mikael om han själv skulle tjäna en betydande del prispengar.

– Vi har ett långsiktigt tänk, vi gör stora investeringar tillsammans med våra sponsorer i våra spelare och då känner vi att det vi då investerar i dem ska investeras i nästa generation. Ett långsiktigt tänk i det vi gör för svensk tennis och svenska tennisjuniorer, förklarar Nicklas Kulti på Good to Great om återbetalningsavtalet.

Två dagar efter att Good to Great annonserade om att samarbetet avslutades publicerade Mikael Ymer en bild (se nedan) på Instagram med texten: ”Keep ur (your, reds.anm) money. I’ll find a way, like I always do.” 

Good to Great har bekostat hela Mikael Ymers satsning sedan sex år tillbaka.

 

Keep ur money. I'll find a way, like I always do.

Ett inlägg delat av Mikael Ymer (@ymerjr)

About Alex Theodoridis

Alex Theodoridis
Tennisfrälst Spånga-bo som är extra svag för Challengertouren. Ser upp till Rafael Nadal men missar inte en match när Radek Stepanek är inblandad.Enrico Becuzzi är och kommer alltid förbli en hjälte för mig. Finns på Twitter!

Check Also

Svenskkollen vecka 38: Succé för Östlund, Larsson, Peterson!

Svenskkollen är tillbaka och vi blickar i vanlig ordning tillbaka på veckan som gått för ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *