Alessandro Motti och Albert Ramos återförenade i Prag

Motti och Ramos blev snuvade på segern mot Brunstrom/Lindstedt i Båstad senast efter en domarskandal men nu är paret återförenade under veckans challengerturnering i Prag och Motti ser fram emot att spela med Ramos igen. 

Motti förlorade tillsammans med Hsin-Han Lee finalen i Cortina mot Lorenzi/Viola och trots att paret skulle spela challengers månaden ut väljer man att avbryta samarbetet.

Motti och Ramos har länge känt varandra på touren, är väldigt goda vänner och gjorde debut just under tennisveckan i Båstad för några veckor sedan. Vi fick en pratstund med Motti där han bland annat beskrev varför han tror paret passar så bra tillsammans.

Vi kombinerar varandra bra på banan och har båda två väldigt bra personligheter. Ramos har fantastiska returer, är hur stabil som helst från baslinjen och har en underbar förståelse för spelet.

Ni ställs mot Marcan/Podlipnik-Castillo på onsdag i er första match i turneringen, vad har du att säga om motståndet?

– Båda är i väldigt bra form just nu och Podlipnik-Castillo har vunnit två challengerturneringar i rad på dubbelsidan. Det kommer bli tufft, helt klart.

Vi önskar Alessandro Motti och Albert Ramos ett stort lycka till på onsdagen och matchen kommer givetvis att gå att se via vår livestreamingstjänst. Vi kommer återkommer med matchtid så fort onsdagens schema kommer ut och meddelar det via vår twitter.

 

 

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.