Christian Lindell får Wildcard till Båstad

Christian Lindell får wildcard till Skistar Swedish Open. Det betyder att två svenskar är klara för huvudturneringen i Båstad eftersom Elias Ymer fick ett wildcard tidigare i somras.

Christian Lindell får wildcard till Skistar Swedish Open. Det betyder att två svenskar är klara för huvudturneringen i Båstad eftersom Elias Ymer fick ett ”wc” tidigare i somras.

Det är ett ganska naturligt val, vi har två spelare på topp-200 och det är Christian och Elias. Och Christian har förtjänat ett wildcard genom att han kvalade in till Franska Öppna och kontinuerligt vinner matcher på Challenger-touren, hälsar förbundskapten Fidde Rosengren”.

Christian Lindell är 184 på världsrankingen och vann sin första match på ATP Touren i förra årets Skistar Swedish Open 2014 när han besegrade Inigo Cervantes, från Spanien.

Lindell spelar just nu challengerturneringen i San Benedetto där han i förstarundan vann mot italienaren Stefano Napolitano med 4-6, 6-2, 6-4, en match som avslutades 01:35 lokal tid. Härnäst väntar grusspecialisten Albert Ramos för svensken i åttondelsfinal under onsdagen.

Skistar Swedish Open är en del av den internationella ATP Touren. Tävlingen spelas i Båstad 19-26 juli. För mer information, www.swedishopen.org

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.