Déjà vu för Tommy Robredo

Tommy Robredo förlorade igår mot Benoit Paire i andra rundan av Hamburgs-500 turnering bara några dagar efter finalförlusten mot just Paire i Båstad. Det var déjà vu med andra ord för spanjoren. 

Paire tog sin första titel i karriären i söndags efter seger mot grusspecialisten Tommy Robredo i Båstad och igår var det dags igen. Fransmannen vann en mycket välspelad match i Hamburg under tak, 2-6, 6-3, 7-5.

Benoit Paire är i skrivande stund rankad på plats 42 i världen och fortsätter bolltrollaren på den inslagna vägen kan han mycket väl slå sitt karriärbästa (24) på rankingen innan säsongens slut.

Fransmannen har under många år setts som en potential topp-10 spelare men det mentala har mer eller mindre brustit och så sent som för två veckor sedan tankade han bort en match på challengertouren.

Paire innehar en av tourens absolut vassaste backhands och en bollkänsla som under stunder saknar motstycke inom denna ädla sport och får han bara bukt med sitt inre tänkande har Frankrike en framtida världsspelare.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.