Del Potro redo för comeback

Juan Martin Del Potro har inte spelat tennis sedan han ådrog sig en handledsskada i mötet med Somdev Devvarman i Dubai den 25:e Februari förra året. Argentinaren var tvungen att bryta matchen efter ett set och visste redan då att det skulle behövas operation då han redan hade dragits med skadan under ca 18 månader.

Tornet från Tandil, som har kommit att bli hans öknamn på touren, säger i en intervju till ATP att handleden känns bättre och bättre för varje dag och han behöver all tid på banan han kan få och det inte finns någon anledning att stressa sig fram.

Delpo tyckte att det var extra jobbigt att bevaka Us Open via tv:en då det var väldigt öppet och att han förmodligen hade haft en väldigt bra chans att göra bra ifrån sig.

”Allt det där är glömt nu och jag fokuserar på det positiva. Jag är så glad över att vara här i Sydney. Jag saknar nerverna av att spela match, jag saknar känslan av att vinna en turnering och jag saknar fansen, spelarna.”

Del Potro möter Sergiy Stakhovsky i öppningsrundan natten till tisdag svensk tid, en match han bara ska vinna men desto mer intressant att se vart argentinaren står inför Australian Open. Här nedan får ni bevittna lite av vad ”tornet” har spenderat sina timmar på när han inte har kunnat slå stenhårda forehands på fullsatta centercourts.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.