Draganja/Kontinen fortsätter på det vinnande spåret

För två veckor sedan i Zagreb vann det relativt nykomponerade paret Draganja/Kontinen sin första titel tillsammans och igår var det dags igen då man slog britterna Fleming/Marray i en mycket jämn final. Matchen avgjordes efter ett dramatiskt supertiebreak och siffrorna skrevs till 6-4, 3-6, 10-8. 

Kroat/Finska paret är inne i ett stim för tillfället med åtta raka segrar på ATP-touren och man tycks ha hittat ett vinnande koncept på banan. Servandet är något som paret behärskar väldigt väl och snabba inomhusunderlag verkar vara en favorit bland duon.

Draganja/Kontinen vann fyra poäng mindre i finalen men man var hetast i det avgörande supertiebreaket då paren höll samtliga poäng i egen serv till ställningen 9-8 och på första matchbollen kunde man avgöra och ta hem titeln.

Draganja sa i en intervju till atpworldtour.com efter matchen att han var mycket nöjd över veckans spel och att paret så småningom ska visa framfötterna i större turneringar.

 

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Alex Theodoridis
Alex Theodoridis
Skribent och grundare av Tennisportalen. Svag för obskyra sidospår, Nick Kyrgios olika bravader samt Swedish Opens pressfika. Fick sitt internationella genombrott under Australian Open 2020 efter avslöjandet av "Banana-gate".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.